Tiesitkö?

Selitysvideo on digitaalisen viestinnän johtaja

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta “selitysvideo”? Video, joka selittää jotakin?

Olet aivan oikeassa.

Kuitenkin se on paljon muutakin; se on digitaalisen markkinoinnin monipuolisin yrityksesi brändin rakentamiseen tarkoitettu väline.

Calesta Insight™️

Etsitkö…?

Etsitkö kustannustehokasta viestinnän ja markkinoinnin tehokeinoa, jolla voit saavuttaa tavoittelemasi yleisön huomion ja ymmärryksen puolellesi helposti? Tulit oikeaan paikkaan, sillä voimme toimia kumppaninasi ja ratkaista haasteesi Calesta InsighTM -selitysvideoiden avulla.

Tietoa aiheesta

Jos haluat tietää lisää todistetusti erinomaisesta tavasta kertoa tarinasi, esitellä tuotettasi tai palveluasi, niin tutustu alla olevaan materiaaliin ja ota meihin yhteyttä. Voit varata ajan asiantuntijamme kalenterista tai pyytää meiltä hintatietoja.

HUOM! Selitysvideo voi koostua osaksi muista visualisointipalveluistamme.

Myynti, markkinointi,
opastus, tuote ja palvelu

Selitysvideo

Miksi selittävä video?

Selitysvideo

Vuonna 2006 perustetun Twitterin kerrotaan olleen ensimmäinen yritys, joka käytti selitysvideota menestyksekkäästi. Kyseinen selitysvideo oli lyhyt, animoitu kertomus ja kuten arvata saattaa, se kertoi Twitterin käytöstä. Siitä lähtien erilaisilla selitysvideoilla on viestitty tarinoiden omaisesti miellyttävällä ja jopa hauskalla tavalla erilaisista asioista miljoonille katsojille.

Historiaa lyhyesti

HubSpot kirjoittaa blogissaan tutkimuksesta, jonka mukaan jopa 86 % (2021) yrityksistä käyttää videoita markkinoinnin työkaluna. Vuonna 2016 vastaava luku oli 61 %.
Markkinoinnin ammattilaisista 93 % katsoo videon olevan tärkeä osa markkinointistrategiaa (78 % / 2015). Lisäksi 69 % niistä henkilöistä, jotka eivät vielä ns. kuluta videoita, kertoo aloittavansa vuoden 2021 aikana.
Tutkimuksen mukaan kilpailu yleisön huomiosta tulee kiristymään ja 51 % markkinoinnin ammattilaista uskoo erilaisten videoiden tuotannon lisääntyvän.

Strategisia lukuja

Selitysvideon päätavoitteena herättää huomiota, jakaa informaatiota tai saada organisaatiolle uusia asiakkaita. Selitysvideolla kyetään kertomaan asiasta kuin asiasta mieleenpainuvasti, houkuttelevasti ja nykyaikaisesti; saadaan haluttu kohdeyleisö innostumaan halutusta asiasta, voidaan yksikertaisesti selittää tuotteen ominaisuuksia, palvelun sisältöä tai uutta ideaa ja toimintamallia. Videolla voidaan myös opastaa henkilöstöä, asiakkaita tai sidosryhmiä haluttujen asioiden osalta ja se voi olla kohderyhmän saatavilla jopa 24/7.

Videoiden merkitys

Videoita katsotaan erittäin paljon ja siksi ne ovat viestinnän tehokas apukeino. Ylivoimainen enemmistö ihmisistä (94 %) ilmoittaa katsovansa selitysvideoita saadakseen lisätietoja tuotteesta ja 84 % katsojista on päätynyt tekemään niiden myötävaikutuksesta hankintoja. Videoiden katselun myötä ihmisten kokemukset kuitenkin lisääntyvät, seuraa kyllästyminen ja vaatimukset alkavat kasvaa. Tästä johtuen tarvitaan laadukkaita ja selkeästi toisistaan erottuvia videoita.

Kohderyhmät

Selitysvideoidemme sisältö on pyritty luomaan mahdollisimman ainutkertaiseksi. Menetelmämme perustuu projektikohtaiseen, animoinnissa käytettävien objektien mahdollisimman pitkälle vietyyn ainutkertaisuuteen. Sama koskee taustamusiikkia, jonka merkitys kokonaisuudessa on usein huomattavaa isompi. Hyvin tehty selitysvideo pysyy modernina ja mielenkiintoisena. Ajatonta selitysvideota voidaan käyttää viestinnän välineenä useiden vuosien ajan.

Erottautuminen ja laatu

Calesta Insight™️

Tuottaminen

Katso alla olevasta prosessianimaatiosta, miten Calesta InsighTM-selitysvideoiden tuotantopalvelumme etenee eri vaiheesta toiseen ja mitä ne sisältävät. Tarkemmat vaiheiden kuvaukset kerromme tarjouksessamme.

Miten saat selitysvideon?

Ota meihin yhteyttä tai kysy hintojamme! Olemme luoneet luontevan sekä kustannustehokkaan toimintamallin erilaisten Calesta InsightTM -selitysvideoiden suunnitteluun, valmistamiseen ja toimittamiseen.

Myynti, markkinointi,
opastus, tuote ja palvelu

Selitysvideo

Order Process Steps

Kartoitus

Ensivaiheessa selvitämme yhdessä, mitä tavoitteita haluat saavuttaa ja miksi. Keskustelu asiantuntijamme kanssa helpottaa suunnittelutyötä ja kirkastaa tavoitetta kohti oikeaa ratkaisua.

Käsikirjoitus

Ammattitaidolla laadittu käsikirjoitus sisältää 6 erilaista tekijää, joiden pohjalta luodaan kiehtova, luova ja informatiivinen selitysvideo. Käsikirjoituksen merkitystä suhteessa lopputulokseen ei voi väheksyä!

Koonti

Koonti tarkoittaa käsikirjoituksen mukaan tehtävän grafiikan, hahmojen, emotionaalisen puheen, tekstityksen, musiikin ja äänitehosteiden luomista sekä niiden yhdistämistä toisiinsa. Tässä vaiheessa video alkaa jo hahmottua, mutta sitä voidaan vielä hienosäätää.

Video

Kun olet vastaanottanut ja hyväksynyt selitysvideon käyttötarkoitukseen suunnittelussa muodossa, niin on aika laittaa video töihin. Hyvin suunniteltu ja toteutettu video tuottaa haluttuja tuloksia (ROI), joiden mittaaminen on tärkeää. Tietoja (dataa) tarvitaan seuraavan videon tmv. suunnittelutyössä.

Palvelu

Vaihtoehtoisia tapoja viestiä menestyksekkäästi syntyy jatkuvasti. Me visualisoimme dataa ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi monen eri tavoin viestinnän ja markkinoinnin haasteiden parissa. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja erinomainen asiaskastyytyväisyys ovat meille kunnia asia!

Me luomme visuaalisia kokemuksia

Palvelut

Strategia

Haluamme luoda sinulle ainutlaatuisen selitysvideon, joka perustuu monipuoliseen selvitykseen tarpeistasi ja niiden mahdollisuuksien yhteensovittamisesta, joita meillä on. Haluamme, että sinä saat visuaalisen tuotteen, jonka katsominen kokemuksena tuottaa sekä positiivisia tuntemuksia että pitkäaikaista arvoa yrityksesi brändille. Meidän on syytä onnistua, sillä haluamme olla pitkäaikainen kumppanisi visuaalisten viestintäkokemusten tekijänä.

Tähän taustakuva

Teknologia

Tekniikka kehittyy kiihtyvällä vauhdilla. Ammattilaisemme huolehtivat osaamisestaan opiskelemalla uusia ominaisuuksia ja seuraamalla alan trendejä herkeämättä. Emme kuitenkaan esitä sinulle teknisiä kysymyksiä tai edellytä sinulta teknistä osaamista, vaan pidämme keskustelun ymmärrettävänä ja toimitamme selitysvideon suunniteltuun käyttötarkoitukseen sopivassa muodossa.

Tyytyväisyystakuu

Luovuus

Ammattitaitoisessa tiimissämme on yli 25 luovaa artistia; ääninäyttelijöitä, piirtäjiä, animaattoreita, editoijia jne. Heillä on yli 10 vuoden kokemus enemmän kuin 1000:sta selitysvideosta. UUTENA asiana on palveluidemme laajuus: Voimme yhdistää eri ammattilaisten tuottamia aineistoja, kuten valokuvia, dronevideoita, 3D-malleja jne. osaksi selitysvideoita.

Tähän taustakuva

Aloita chat
💬 Tarvitsetko apua?
Hei 👋
Miten voisimme olla avuksi? 😊