Näyttävyyttä viestisi kerrontaan

Dronevideolla toiminnan keskipisteessä

Calesta Drone™️ | Dronevideo

Haluaisitko?

Haluaisitko kertoa yleisöllesi tulevasta tapahtumasta tai tapahtuman kohteesta mukaansatempaavan näyttävästi? Suunnitteletko hääjuhlan tallentamista näyttävästi, mutta kustannustehokkaasti? Oletko pohtinut rakennuksen edistymisen taltiointia tai yrityksesi palvelujen mainostamista hieman eri näkökulmista? Tällöin sinun kannattaa harkita Calesta DroneTM -palvelumme avulla tuotettua video- ja valokuvamateriaalia.

Tietoa aiheesta

Jos haluat tietää lisää todistetusti erinomaisesta tavasta kertoa tarinasi, tallentaa ikimuistoinen tapahtuma, esitellä tuotettasi tai palveluasi, niin tutustu alla olevaan materiaaliin ja ota meihin yhteyttä. Voit varata ajan asiantuntijamme kalenterista tai pyytää meiltä hintatietoja.

HUOM! Dronevideo voidaan tuottaa myös osaksi Calesta InsightTM -selitysvideota.

Esittely, tapahtuma, maisema,
dokumentointi ja opastus

Dronevideo ja -valokuva

Miksi dronevideo?

Dronevideo ja
-valokuva

Ennen kaupallisia droneja ainoa tapa saada ilmakuvaa oli vuokrata helikopteri ja lupalentäjä. Kaikille sopivan aikataulun laatiminen oli haastavaa. Kysymys ei ollut ainoastaan huomattavista kuluista, vaan asiaan liittyi myös lupavaatimuksia, lentosuunnitelmien kirjaamista, ajoitusta jne. Koko prosessi on erittäin resurssiraskas – ja kuvauslento saattoi myös häiritä itse tapahtuman eheyttä.

Dronet tekevät ilmakuvaamisesta paljon yksinkertaisempaa ja jopa laadukkaampaa samalla, kun halun kuvamateriaalin tuottaminen on huomattavasti edullisempaa.

Historiaa lyhyesti

Kun otetaan huomioon, että video on tehokkain sisältötyyppi kaikilla sosiaalisilla alustoilla, niin uusien ja kiinnostavien tapojen etsiminen visuaalisen viestin sisältöön voi olla avainasemassa sen menestymisessä. Aiheesta lisätieto löytyy mm. Digital Information World:n laatimasta koosteesta.

Dronelaitteiston kuvamateriaalilla voimme helposti saada aikaan massassa erottautuvaa sisältöä esim. selitysvideoihin.

Strategisia näkökulmia

Drone-, eli ilmakuvauksesta on tullut tapahtumamarkkinoinnin tai -kuvausten kuumin trendi erityisesti viime aikoina. Dronekuvaus tarjoaa ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan tavan tallentaa video- tai valokuvamateriaalia – mikä voi tarjota merkittäviä etuja mm. markkinointiviestintääsi tai juhlatapahtumasi taltiointiin.

Dronelaitteistoja hyödynnetään myös rakennuskohteiden kuvaamisessa kun halutaan tallentaa rakentamisen eri vaiheita tai suorittaa korkeiden, tai muuten vaikeasti saavutettavien, kohteiden huolto- ja ylläpitotarkastuksia.

Dronevideoiden ja -valokuvien merkitys

Ilmakuvauksena toteutamme mm. ympäristön, kiinteistön, rakennustyömaan, tapahtuman (konsertti, urheilu, häät ymv.), yritysten, maiseman, eläinten ja maatalouskohteiden dronevideoinnit ja -valokuvaukset.

Kohderyhmät

Perinteinen videokuvaus perustuu pääasiassa vaaka-asennossa maanpinnalta tuotettuun kuvamateriaaliin. Ilmakuvausten etu on erittäin laaja näkymä, jolla saadaan kuvattua suurempiakin kohteita ja kokonaisuuksia. Laitteisto tuottaa jopa 4K-tasoista kuvamateriaalia. HUOM! Ilmakuvaukset onnistuvat dronella myös valokuvien muodossa.

Erottautuminen ja laatu

Calesta Drone™️ | Dronevideo

Tuottaminen

Katso alla olevasta prosessianimaatiosta, miten Calesta DroneTM-videoiden tuotantopalvelumme etenee eri vaiheesta toiseen ja mitä ne sisältävät. Tarkemmat vaiheiden kuvaukset kerromme tarjouksessamme.

Miten saat laadukkaan dronevideon?

Ota meihin yhteyttä tai kysy hintojamme! Olemme luoneet luontevan sekä kustannustehokkaan toimintamallin erilaisten Calesta DroneTM -videoiden suunnitteluun, valmistamiseen ja toimittamiseen.

HUOM! Dronevideo voidaan tuottaa osaksi Calesta InsightTM -selitysvideota.

Esittely, tapahtuma,
dokumentointi ja opastus

Dronevideo ja -valokuva

Order Process Steps

Kartoitus

Ensivaiheessa selvitämme yhdessä, mitä tavoitteita haluat saavuttaa ja miksi. Keskustelu asiantuntijamme kanssa helpottaa suunnittelutyötä ja kirkastaa tavoitetta kohti oikeaa ratkaisua.

Käsikirjoitus

Ammattitaidolla laadittu käsikirjoitus sisältää 6-7 erilaista tekijää, joiden pohjalta luodaan kiehtova, luova ja informatiivinen dronevideo. Käsikirjoituksen koostumus on aina tapauskohtainen, sillä se muodostaa koko videon rungon.

Koonti

Koonti tarkoittaa käsikirjoituksen mukaan kuvatun videon otosten leikkaamista peräkkäin sekä emotionaalisen puheen, tekstityksen, musiikin äänitehosteiden ja lisäksi mahdollisen grafiikan luomista sekä niiden kaikkien yhdistämistä toisiinsa. Tässä vaiheessa video alkaa jo hahmottua, mutta sitä voidaan vielä hienosäätää.

Video

Kun olet vastaanottanut ja hyväksynyt dronevideon sisällön käyttötarkoitukseen suunnittelussa muodossa, niin on aika laittaa se töihin. Hyvin suunniteltu ja toteutettu dronevideo tuottaa haluttuja tuloksia, jotka muistetaan pitkään.

Palvelu

Vaihtoehtoisia tapoja viestiä menestyksekkäästi syntyy jatkuvasti. Me visualisoimme haluamasi kohteen, tapahtuman tai asian ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi monen eri tavoin viestinnän ja markkinoinnin haasteiden parissa. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja erinomainen asiaskastyytyväisyys ovat meille kunnia asia!

Me luomme visuaalisia kokemuksia

Palvelut

Strategia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec dictum commodo feugiat. Phasellus posuere magna at massa gravida pulvinar. Sed facilisis erat ac magna efficitur.

Tähän taustakuva

Teknologia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec dictum commodo feugiat. Phasellus posuere magna at massa gravida pulvinar. Sed facilisis erat ac magna efficitur.

Tyytyväisyystakuu

Luovuus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec dictum commodo feugiat. Phasellus posuere magna at massa gravida pulvinar. Sed facilisis erat ac magna efficitur.

Tähän taustakuva

Aloita chat
💬 Tarvitsetko apua?
Hei 👋
Miten voisimme olla avuksi? 😊